Lapset aloittivat Kesälomansa tämmöistä herkkua nautiskellen
Sain Heliltä sähköpostiini ihanan kuuloisen ohjeen ja kun tätä aloitin tekemään,ohje alkoi tuntua hirmu tutulta...No minähän olin tätä tehnyt,joten ohjekkin löytyy ennestään täältä blogista
Mutta kakku on niin I H A N A A,että siitä kannattaa kyllä muistuttaa,KIITOS HELI!!!
Tälläkertaa muutin täytteen osalta kakkua siten,että marmeladi oli appelsiinia ja lisäsin kakun väliin vielä vaniljarahkaa
PÄHKINÄINEN SUKLAAKAKKU:
150g margariinia
3 munaa
4 dl sokeria
3 3/4 dl jauhoja
6 rkl tummaa kaakaojauhetta
2 tl vaniljasokeria
ripaus suolaa
(3 rkl punssia)
Kostutus:vanilja-maidolla
VÄLIIN:
appelsiinimarmeladia
1 prk vaniljarahkaa
(alkuperäisessä ohjeessa omenamarmeladia)
Vaahdota munat ja sokeri.Lisää pehmeä rasva, sekä kuivat aineet.Paista jauhotetussa irtopohja vuoassa,200 asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.Kakku saa jäädä kosteahkoksi sisältä,älä paista ihan kuivaksi!Jäähdytä ja halkaise.Kostuta ja täytä kerroksella hilloa.
PÄÄLLE:
2 dl mantelirouhetta
1/2 dl sokeria
1 dl kermaa
200 g suklaata
Paahda mantelit ja sokeri pannulla.Kuumenna kerma ja sulata suklaa siihen.Levitä kakun päälle manteliseos ja lopuksi sulatettu suklaa!Anna kakun olla vuoassa,jääkaapissa yön yli.
(meillä maistettiin kakkua heti,mutta se on parhaimmillaan seuraavana päivänä)
söimme kakkua vaniljajätskin kera....hyvää on ilmankin
Kommentit