1244039693_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lapset aloittivat Kesälomansa tämmöistä herkkua nautiskellen Kieli ulkona

Sain Heliltä sähköpostiini ihanan kuuloisen ohjeen ja kun tätä aloitin tekemään,ohje alkoi tuntua hirmu tutulta...No minähän olin tätä tehnyt,joten ohjekkin löytyy ennestään täältä blogista Hymy

Mutta kakku on niin I H A N A A,että siitä kannattaa kyllä muistuttaa,KIITOS HELI!!!

Tälläkertaa muutin täytteen osalta kakkua siten,että marmeladi oli appelsiinia ja lisäsin kakun väliin vielä vaniljarahkaa Kieli ulkona

 

PÄHKINÄINEN SUKLAAKAKKU:

150g margariinia

3 munaa

4 dl sokeria

3 3/4 dl jauhoja

6 rkl tummaa kaakaojauhetta

2 tl vaniljasokeria

ripaus suolaa

(3 rkl punssia)

Kostutus:vanilja-maidolla

VÄLIIN:

appelsiinimarmeladia

1 prk vaniljarahkaa

(alkuperäisessä ohjeessa omenamarmeladia)

 

Vaahdota munat ja sokeri.Lisää pehmeä rasva, sekä kuivat aineet.Paista jauhotetussa irtopohja vuoassa,200 asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.Kakku saa jäädä kosteahkoksi sisältä,älä paista ihan kuivaksi!Jäähdytä ja  halkaise.Kostuta ja täytä kerroksella hilloa.

PÄÄLLE:
2 dl mantelirouhetta
1/2 dl sokeria
1 dl kermaa
200 g suklaata


Paahda mantelit ja sokeri pannulla.Kuumenna kerma ja sulata suklaa siihen.Levitä kakun päälle manteliseos ja lopuksi sulatettu suklaa!Anna kakun olla vuoassa,jääkaapissa yön yli.

(meillä maistettiin kakkua heti,mutta se on parhaimmillaan seuraavana päivänä)

 

1244039704_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

söimme kakkua vaniljajätskin kera....hyvää on ilmankin

 

1244039716_img-d41d8cd98f00b204e9800998e  1244039688_img-d41d8cd98f00b204e9800998e