Pyhäinpäivän jälkiruoka oli sitten tämä herkku...namnamnam tässä oli kondensoitua maitoa ja nyt olen löytänyt netistä vinkin,että, sen voi,myös valmistaa mikroaaltouunissa,saat paljon nopeammin toffeen valmiiksi,ei tarvitse keitellä purkkia montaa tuntia!! hyvä vinkki...sokeria ei tarvitse lisäillä yhtään,niin makiaa tuo toffee on.

VADELMA-TOFFEEJÄÄDYKE:

1 prk kondensoitua maitoa toffeena

1 prk jugurttirahkaa

1 prk kermaa

2 tl vaniljasokeria

vadelmia

Sekoita toffee ja jugurttirahka keskenään.Sekoita joukkoon vadelmia,oman maun ja halun mukaan ;) Vaahdota kerma ja mausta vaniljasokerilla.Nostele kermavaahto toffeeseokseen,hyvin sekoittaen.Kaada seos kylmällä vedellä huuhdeltuun kakkuvuokaan.Anna jäädykeen olla pakastimessa n.  4 tuntia.(tai yön yli)Kasta pohja kuumaan veteen,kun laitat jäädykkeen tarjolle,koristele vadelmilla.

tässä vielä kuva valmiista toffeesta,väri on kyllä paljon vaaleampi,kuin jos keittäisi kattilassa...muistaakseni toffee oli ruskeaa?!