1015621.jpg

Nyt kokeilimme kampasimpukoiden tekoa,vaikka edellinen simpukkakokeilu ei niin miellyttänyt,mutta...Tämä oli Herkullista!!!

Pala purjosipulia suikaloituna
vettä
1 shalottisipuli silputtuna
nokare voita
kupillinen valkoviiniä
200 g kampasimpukoita(sulatettuna)
loraus kermaa

Keitä purjosipulisuikaleet pehmeiksi vedessä.Lisää pannulle nokare voita ja kuullottele siinä shalottisipulia pehmeäksi.Kaada joukkoon valkoviini ja kumoa kampasimpukat joukkoon kiehumaan.Pari minuuttia riittää simpukoiden kypsymiseen.Laita purjosipulit tarjoiluastiaan ja nosta kampasimpukat päälle.Kaada purjon keitinliemi simpukoiden liemeen ja kaada joukkoon kermaa.Anna kiehua kasaan hetken aikaa,niin että kastike paksuuntuu.Kaada kastike simpukoden päälle.Tarjoa heti.

1015622.jpg

päällä kermaista kastiketta.lisänä söimme kaupan valkosipulipatonkia ja maistelimme Cono Sur,tocornal viiniä.