Syyskuu%202016%20002.jpg

Broileria kuluu meillä paljon,useita kertoja viikossa.(kaikki eivät halua enää syödä esim.jauhelihaa tai yrittää välttää punaista lihaa) Nämä uuniin lykättävät broileriruoat on käteviä ja samaan syssyyn saa oman maun mukaisia vihanneksia laitta.Tässä kesäkurpitsaa ja paprikaa.

KESÄKURPITSA-PAPRIKABROILERI:

broilerin paistileikkeitä

öljyä

currya,herbamaremaustetta,pippuria,ripaus suolaa

1/2 kesäkurpitsa paloiteltuna

1 paprika

1 prk ruokakermaa

1 kana fond du chef

juustoraastetta

Ruskistele huoneenlämpöiset broilerit öljyssä ja mausta ne.Nosta vuokaan.Lisää pannulle kesäkurpitsa ja paprikapalat ja kuullottele niitä hetki.Nosta myös ne vuokaan,broilerien päälle.Lisää pannulle ruokakerma ja fondi,sekoita kunnes fondi sulaa.Kaada vuokaan ja ripottele pinnalle halustessasi juustoraastetta.Kypsennä 200 asteisessa uunissa 25-30 minuuttia.Tarjoa riisin kera.

Syyskuu%202016%20001.jpg