Porsaanfilettä ostin sunnuntairuoaksi ja mietiskelin mitä siitä tekisin.No, kaappiin oli jäänyt pala mustapekka juustoa,joten päätin laittaa sitä possunfileelle makua antamaan.Sitä olisi saanut olla kyllä enemmänkin,vaikka ehkä tämä oli lasten makuun ;)
MUSTAPEKKA POSSUA:
porsaan file
öljyä/voita
1 tl suolaa
1 tl rosmariinia
ripaus paprikajauhetta
1 prk ruokakermaa
pieni pala lihaliemi kuutiosta
(halutessasi nokare sinappia)
mustapekka juustoa murennettuna
Leikkaa huoneenlämpöinen file muutaman sentin paksuisiksi paloiksi.Voit painella/nuijia paloja hieman.Ruskista paloja öljy/voi seoksessa ja mausta ne.Lisää pannulle ruokakerma ja mausta halutessasi sinapilla,nokareella liemikuutiosta ja mustapekka juustolla.Tarkista maku.Anna lihan kypsyä hiljalleen poreilevassa kastikkeessa .10 minuuttia.
lisänä söimme Joululta jäänyttä lanttulaatikkoa ja Rosmariiniperunoita
Kommentit