Helmikuu%202015%20022.jpg

Pikkuneidin pinkkimys kakkumus ;) eli hyvin yksinkertaisella koristelulla mentiin(äiti oli helpottunut) ;)

Täytteenä Rainbow- trooppista hilloa ja sitten tuota mascarpone-kermaa...oli hyvää!!

KAKKUPOHJA:

4 kanamunaa

2 kpp sokeria

2 1/2 kpp vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

Vatkaa kanamunat ja sokeri kuohkeaksi vaaleaksi vaahdoksi.Yhdistä kuivat aineet ja siivilöi ne kanamuna-sokerivaahtoon,huolellisesti nostellen.Kaada voideltuun korppujauhotettuun kakkuvuokaan.Paista 175 asteisessa uunissa n.tunnin verran tai kunnes kakku tuntuu koitettaessa kypsältä(tikkuun ei jää taikinaa)

TÄYTE:

1 prk kermaa

ripaus sokeria ja vaniljasokeria

1/2 prk mascarponetuorejuustoa

trooppista hilloa

kostutus vaniljamaidolla(vaniljasokeria ja rasvatonta maitoa)

Vatkaa kermaa vaahdoksi ja mausta sokereilla,oman maun mukaan.Yhdistä kermavaahto ja mascarponejuusto.Kostuta kakku vaniljalla maustetulla maidolla.Levitä kerrosten väliin hilloa ja mascarponekermaa.Kuorruta kermalla ja koristele.

tabletilta%20035.jpg

Helmikuu%202015%20021.jpg