Helatorstaina herkuteltiin vielä(pitkästä aikaa) kääretortulla.Täytteeksi laitoin suklaatuorejuustoa ja mascarponea,sekä hieman soseutettua mangoa(jota jäi ruoanlaitosta yli.)Päälle sitten loppu suklaaseos ja lisäksi vatkasin siihen joukkoon kermavaahtoa.Vaahtoa jäi vielä,joten sitä tarjoilin kääretortun lisänä.Oli herkullista =P
MANGO-SUKLAAKÄÄRETORTTU:
4 kanamunaa
1,5 dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
3/4 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
Vatkaa kanamunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.Sekoita kuivat aineet ja siivilöi muna-sokeriseokseen.Sekoita nostellen joukkoon.Kaada leivinapaperin päälle,pellille.Paista 200 asteisessa uunissa 8 minuuttia.Kumoa sokeroidun leivinpaperin päälle.
TÄYTE:
1 rasia philadelphia suklaa tuorejuustoa
1 rasia mascarponea
mangoa muutama viipale
1 prk kermaa vaahdotettuna
tässä ennen koristelua
Kommentit