tabletilta%20633.jpg

Nämä pienet suupalat on vaan niin herkkua,että niitäpä piti taas olla Juhannuksen ruokapöydässä.Riittihän niitä iltaherkutteluunkin ja vielä aamusta popsittiin loput ;D

LOHI-RUISSIPSIT:

150 g kylmäsavulohta

pala kurkkua

silputtua tilliä

1 prk maustamatonta tuorejuustoa

3 rkl ranskankermaa (tai halutessasi enemmän)

ripaus mausteita:valkopippuri,mustapippuri,paprikajauhe

Hienonna kylmäsavulohi.Silppua kurkkua ja tilli.Sekoita tuorejuusto ja ranskankerma.Lisää joukkoon lohi ja mausteita.Sekoita hyvin ja maistele.Lisää mausteita oman maun mukaan.Myös sitruunamehua voi puristaa joukkoon.

TONNIKALA -RUISSIPSIT:

1 prk valutettua tonnikalaa

1 prk ruohosipulituorejuustoa

pala kurkkua

2 rkl majoneesia

ripaus pippuria(muita mausteita oman maun mukaan)

Valuta tonnikala ja sekoita siihen tuorejuusto ja majoneesi.Lisää pilkottu kurkku ja mausteita.Tarkista maku.

Kes%C3%A4kuu%202015%20046.jpg