Nämä pienet suupalat on vaan niin herkkua,että niitäpä piti taas olla Juhannuksen ruokapöydässä.Riittihän niitä iltaherkutteluunkin ja vielä aamusta popsittiin loput ;D
LOHI-RUISSIPSIT:
150 g kylmäsavulohta
pala kurkkua
silputtua tilliä
1 prk maustamatonta tuorejuustoa
3 rkl ranskankermaa (tai halutessasi enemmän)
ripaus mausteita:valkopippuri,mustapippuri,paprikajauhe
Hienonna kylmäsavulohi.Silppua kurkkua ja tilli.Sekoita tuorejuusto ja ranskankerma.Lisää joukkoon lohi ja mausteita.Sekoita hyvin ja maistele.Lisää mausteita oman maun mukaan.Myös sitruunamehua voi puristaa joukkoon.
TONNIKALA -RUISSIPSIT:
1 prk valutettua tonnikalaa
1 prk ruohosipulituorejuustoa
pala kurkkua
2 rkl majoneesia
ripaus pippuria(muita mausteita oman maun mukaan)
Valuta tonnikala ja sekoita siihen tuorejuusto ja majoneesi.Lisää pilkottu kurkku ja mausteita.Tarkista maku.
Kommentit