Äitini antamasta raparperihillosta tehtyä piirakkaa...päällä maustamaton jugurtti-vaniljkastikeseos 

 

POHJA:

150 g margariinia

2 dl vehnäjauhoja

1 dl ruisjauhoja

1/2 dl vehnäleseitä

1/2 dl sokeria

1 tl leivinjauhetta

1 muna

 

Sekoita kuivat aineet keskenän.Lisää pehmeä margariini ja nypi ainekset sekaisin.Lisää muna hyvin sekoittaen.Painele taikina voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

 

PÄÄLLE:

Raparperihilloa

2 dl maustamatonta jugurttia

2 munaa

1 dl vaniljakastikejauhetta

vaniljasokeria ja kanelia

 

Levitä hillo piiraspohjalle.Sekoita jugurttiin munat,vaniljajauhe ja mausteet(sokeria ei tarvinnut lisätä,koska hillo on niin makeaa)levitä hillon päälle.Paista 200 asteisessa uunissa 35-40 min.