Äitini antamasta raparperihillosta tehtyä piirakkaa...päällä maustamaton jugurtti-vaniljkastikeseos
POHJA:
150 g margariinia
2 dl vehnäjauhoja
1 dl ruisjauhoja
1/2 dl vehnäleseitä
1/2 dl sokeria
1 tl leivinjauhetta
1 muna
Sekoita kuivat aineet keskenän.Lisää pehmeä margariini ja nypi ainekset sekaisin.Lisää muna hyvin sekoittaen.Painele taikina voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
PÄÄLLE:
Raparperihilloa
2 dl maustamatonta jugurttia
2 munaa
1 dl vaniljakastikejauhetta
vaniljasokeria ja kanelia
Levitä hillo piiraspohjalle.Sekoita jugurttiin munat,vaniljajauhe ja mausteet(sokeria ei tarvinnut lisätä,koska hillo on niin makeaa)levitä hillon päälle.Paista 200 asteisessa uunissa 35-40 min.
Kommentit