helmikuu%202013%20025-normal.jpg

Aika usein on tullut tehtyä perjantaipizzaa ;) tätä herkkua on jotenkin rentouttavaa tehdä,kun väsyneenä työviikon jälkeen tulet kotiin ja alat viettämään leppoisaa viikonloppua.Olemme ihastuneet myös vallan,durumjauhoista tehtyyn pohjaan,tai minä laitan yleensä noin desin verran tavallista vehnäjauhoa myös joukkoon.Loput on sitten durumjauhoa.

POHJA:

2 dl vettä(lämmitä n.42 asteiseksi)

1 pss kuivahiivaa + 1 dl vehnäjauhoja

1/2 dl öljyä

1 tl suolaa

n.4 dl durumjauhoja

Sekoita lämpimään veteen jauhoihin sekoitettu kuivahiiva.Lisää myös öljy ja suola.Sekoita joukkoon durumjauohja ja vaivaa taikinaa kunnolla n.10 minuuttia,taikina on kiinteä,mutta pehmeä pallo.Kohot lämpimässä kaksinkertaiseksi.Kauli taikina pellin kokoiseksi.Lisää mieleiset täytteet ja paista 225 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

TÄYTE:

kinkkurouhetta

tonnikalaa

ananasta

kalamata oliiveja

ilmakuivattua kinkkua

2 tl välimeren yrtit sekoitusta

1 tl mustapippuria

2 rkl ketsuppia

sivele ensin ketsuppia pohjalle,ripottele päälle yrttisekoitusta,oreganoa tai välimeren yrtit sekoitusta ja reippaasti  juustoraastetta,lisää sitten loput täytteet,sekä mausteita lisää

päälle juustoraastetta

helmikuu%202013%20026-normal.jpg