En meinannut kakkuja enempää tehdä,kuin tuon Glögi-taatelikakun,mutta koska Joulun aikaan käy paljon vieraita(kummeja,veljiä,siskoja jnr.)niin tein kuitenkin lisäkakkusen häthätään...liotin hedelmäpaloja rommi-vaniljaseoksessa
ROMMI-HEDELMÄKAKKU:
200 g margariinia
2 dl sokeria
3 kanamunaa
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 pkt hedelmäpaloja
2 rkl rusinoita
2-3 rkl rommia
2 tl vaniljasokeria
tilkka kermaa
Laita hedelmät ja rusinat marinoitumaan rommiin.Vatkaa margariini ja sokeri.Lisää kanamunat yksitellen,voimakkaasti vatkaten.Yhdistä kuivat aineet.Lisää ne ja marinoituneet hedelmät taikinaan.Lisää vielä tilkkanen kermaa.Nostele taikina korppujauhotettuun kakkuvuokaan.Paista 175 asteisessa uunissa alatasolla tunnin verran.
Kommentit