Hampurilaisia innostutaan tekemään silloin tällöin...ja kyllähän ne hyviä on,vielä kun saisi itsestään senverran irti,että tekisi sämpylätkin itse ;) näihin paistettiin mukaan vielä halloumi juustoa,nam!Jauhelihapihvit tehtiin vanhalla tutulla ohjeella,johon tulee sipulikeittoaineksia ja leipää.
JAUHELIHAPIHVIT:
500 g jauhelihaa
1 pss sipulikeittoaineksia
2 leivänsiivua
1 dl vettä
1 kanamuna
Turvota sipulikeittoaineksia ja murustettua leipää vedessä jonkin aikaa.Lisää joukkoon jauheliha ja kanamuna hyvin sekoittaen.Muotoile isohkoja pihvejä öljytyin käsin.Paista 200 asteisessa uunissa kauniin ruskeiksi.
Lisäksi:kurkkua,tomaattia,salaattia,herkkukurkkua,paistettua halloumia,hampurilaiskastiketta ja cheddarjuustoa
Kommentit