Tässä sitten meidän Pyhäinpäivän aterian lisäke.Eli rosamundaperunasta tehdyt viipaleperunat,mausteena rakuuna,pippuri ja suola,samalla pellillä punasipulia.(nämä olivat nimeltään Kantriperunat)

 

KANTRIPERUNAT:

rosamundaperunaa viipaleina

2 punasipulia viipaleina

öljyä

mustapippuria,suolaa

1/2 tl rakuunaa

 

Pyöritä perunat tilkassa öljyä(tai sivele perunoille)Mausta  viipaleet.Lisää tilkka öljyä ja mausteita myös sipuleille.Lado viipaleet uunipellille leivinpaperin päälle.Paista 225 asteessa n.15-20 minuuttia.(samalle pellille tuli vielä mureke ja kypsennystä jatkettiin n.15 minuuttia vielä)

Pyhäaterian valmisti myös mieheni,en saanut mennä ollenkaan neuvomaan tms