Tässä sitten meidän Pyhäinpäivän aterian lisäke.Eli rosamundaperunasta tehdyt viipaleperunat,mausteena rakuuna,pippuri ja suola,samalla pellillä punasipulia.(nämä olivat nimeltään Kantriperunat)
KANTRIPERUNAT:
rosamundaperunaa viipaleina
2 punasipulia viipaleina
öljyä
mustapippuria,suolaa
1/2 tl rakuunaa
Pyöritä perunat tilkassa öljyä(tai sivele perunoille)Mausta viipaleet.Lisää tilkka öljyä ja mausteita myös sipuleille.Lado viipaleet uunipellille leivinpaperin päälle.Paista 225 asteessa n.15-20 minuuttia.(samalle pellille tuli vielä mureke ja kypsennystä jatkettiin n.15 minuuttia vielä)
Pyhäaterian valmisti myös mieheni,en saanut mennä ollenkaan neuvomaan tms
Kommentit