Lankalauantaina meillä Kokkina hääräsi tyttäremme 11 väiti oli keittiöapulaisena  Neiti tahtoi tehdä koko aterian,salaatteineen ja jälkiruokineen.Ohjetta ja vinkkiä, hän otti keittokirjasta, 100 ruokaa 20 minuutissa mutta esimerkiksi liharuoka muuntui matkan varrella höystöksi ja naudanlihasta tehdyksi,kun alkuperäinen ohje oli possua ja käristystä nimeltään..niin se menee,sovelletaan omiin tarpeisiin Ihanaa ruokaa Rakas JULIA KIITOS!!

 

LIHAHÖYSTÖ:

400 g naudanlihaa

ripaus suolaa ja pippuria

öljyä

1 punasipuli suikaleina

1 paprika suikaleina(voisi käyttää myös erivärisiä)

2 dl vettä

2-3 rkl soijakastiketta

2-3 rkl makeaa chilkastiketta

 

Ruskistele lihoja öljyssä.Lisää joukkoon kuullottumaan sipuli ja paprikasuikaleet.Lisää vesi ja mausteet,anna hautua kypsäksi.Tarjoa lisäkkeenä riisiä ja raiaksta salaattia.