Puhelimesta%20022.jpg

Perinneruoilla ollaan menty hyvin pitkälti ;) joku sunnuntai hauduttelin karjalanpaistin,sillä välin ulkoiltiin yms =)

minun karjalanpaistissa sipulia ja porkkanaa,olenkohan koskaan tiennyt millaista on ns.aito karjalanpaisti,mutta näin minä usein sen teen :D

KARJALANPAISTI:

700 g karjalanpaistilihoja

sipulia

porkkanaa

vettä

n. 10 kpl maustepippureita

2 laakerinlehteä

suolaa(usein laitan myös paprikajauhetta,tai aromisuolaa,jotka eivät kai perinteeseen kuulu)

Lado lihat ,juurekset ja sipuli uunivuokaan.Mausta suolalla ,pippureilla ja laakerinlehdillä ja oman maun mukaan muilla mausteilla.Lisää vettä niin että lihat juuri peittyvät.Hauduta 150-175  asteisessa uunissa 3 tuntia .

Puhelimesta%20021.jpg