lauantai, 17. marraskuu 2012
Vanilja-riisipuuro:
Vaatimaton kuva,mutta niiin herrrkkua Teki niin mieli riisipuuroa ja sitäpä sitten tekemään...ja tälläkertaa ajattelin tehdä vaniljaista puuroa( mielestäni paras maustetuista puuroista on edelleen KOOKOSRIISIPUURO) syötiin ihan sinällään,sekä myöskin luumukiisselin kera.
VANILJA-RIISIPUURO:
2 dl vettä
2 dl riisiä
1 l maitoa
halkaistu vaniljatanko + raaputetut siemenet
1 tl suolaa
2 rkl sokeria
Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää siihen riisit.Keitä niin,että vesi imeytyy riisiin.Lisää maito ja kuumenna kiehuvaksi,koko ajan sekoitellen.Lisää joukkoon vaniljatanko ja raaputa siemenet mukaan.Nosta vaniljatanko pois kypsennyksen loppuvaiiheessa.Anna puuron kypsyä 45 minuuttia hiljalleen,välillä sekoittaen.Lisää lopuksi joukkoon sokeri.
Kommentit