Possua suikaleina,sipulia,persikkaa ja tietysti sitä pippuria...koko satsi meni,vaikka itse pelkäsin liian pippuriseksi

 

400 g porsaanlihasuikaleita

suolaa,valkopippuria,grillimaustetta

öljyä

1 silputtu sipuli

tilkkanen vettä

1 prk ruokakermaa(2,5 dl)

mustapippuria oman maun mukaan

loraus fondia ja sweet chilikastiketta

3-4 persikanpuolikasta pilkottuna(säilyke)

 

Ruskistele possunlihat ensin öljyssä.Mausta.Lisää joukkoon kuullottumaan sipulisilppu.Lisää tilkka vettä ja anna lihojen hautua hetki.Lisää ruokakerma ja mausteet.Tarkista maku.Lisää lopuksi persikanpalat ja anna hetken aikaa kuumentua.Tarjoa lisäkkeenä riisiä ja raikasta salaattia.

 

 

 

salaatissa tammenlehvää,kurkkua,tomaattia ja hunajamelonia