Hedelmäkakkua Joulun kahvipöytään...nyt tein kakun niin,että liotin hedelmäpaloja viskissä, aromit oli todella ihanat,katsotaan mikä on sitten maku

 

HEDELMÄKAKKU:

250 g voita

2,5 dl sokeria

4 munaa

4,5 dl vehnäjauhoja

2 tl leivinjauhetta

1 pss sekahedelmiä pilkottuna

2 rkl kookoshiutaleita

1 rkl mantelirouhetta

n.1/2 dl viskiä

3 tl vaniljasokeria

1/2 dl kermaa

 

Laita ensin pilkotut sekahedelmät,vaniljalla maustettuun viskiin marinoitumaan.Vatkaa pehmeä voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.Lisää kanamunat yksitellen voimakkaasti sekoittaen.Yhdistä kuivat aineet ja lisää taikinaan,sekahedelmäsekoituksen kanssa.Lisää lopuksi kerma kevyesti sekoittaen.Nostele taikina voideltuun korppujauhotettuun kakkuvuokaan(vuokani on aika iso,litramäärää en tiedä)Paista uunin alatasolla 150-175 asteessa tunnin verran,tai kunnes kakku on kypsä..kokeile puutikulla kypsyyttä.

 

tässä hedelmät marinoitumassa ja kakku menossa uuniin