Leivottiin lasten kanssa jo pasteijoitakin(samaan aikasn kuin torttuja)..nyt laitettiin täytteeseen myös paprikaa.
JAUHELIHA-PAPRIKAPASTEIJAT:
400 g jauheihaa
1 silputtu sipuli
paprikaa hienonnettuna(oman maun mukaan)
1tl suolaa
1tl paprikajauhetta
1 tl pippuria
rouhaisu chiliä
1 dl keitettyä riisiä
Paista jauheliha ja sipuli.Lisää joukkoon hienonnettu paprika.Mausta seos hyvin.L
isää seokseen lihaliemessä keitetty riisi.
Valmista lehtitaikinaa
Voiteluun kanamunaa
Päälle pellavansiemeniä
Täytä lehtitaikina neliö ruokalusikallisella täytettä.Sulje pasteija ja pain vielä reunat haarukalla, jotta pysyvät hyvin kiinni.Voitele kanamunalla ja ripota päälle pellavansiemeniä tms.paista 200 asteessa kauniin ruskeiksi.
Kommentit