tiistai, 11. syyskuu 2012
Kinkku-tonnikala rieskapalat:
Rieskasta tehdyt suolaiset suupalat,ovat jo tuttuja meille kaikille varmaan...mutta ah,niiin ihania näihin käytin uutta Vaasan Lapin Rilla rieskaa,muuten hyvän makuinen ,mutta oli hieman vaikea leikata paloiksi,tai sitten veitseni vaatii teroitusta ;)
KINKKU-TONNIKALA RIESKAPALAT:
Lapin Rillaa
1 prk tonnikalaa
1/2 pss kinkkurouhetta
1prk tuorejuustoa
2 rkl majoneesia
1 rkl sweet chilikastiketta
2 tl yrttimaustetta
1 tl persiljaa
1 tl mustapippuria
Tee täytetahna aineksista.Levitä täytettä riekalle ja kiepauta se tiiviiksi rullaksi.Leikkaa muutaman sentin paksuisiksi suupaloiksi.Anna tekeytyä hetken viileässä,ennen tarjoilua.
Kommentit