Piiraassa siis persikkaa,vaniljarahkaa ja valkosuklaata...
PERSIKKA-VALKOSUKLAAPIIRAS:
150 g margariinia
3 dl jauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 dl leseitä
1/2 dl sokeria
1 muna
Seoita kuivat aineet keskenään.Nypi ne pehmeän margariinin kanssa murumaiseksi.Lisää muna ja sekoita tasaiseksi.Painele taikina voidellun vuoan pohjalle ja reunoille.
TÄYTE:
1 prk vaniljarahkaa
1 prk turkkilaista jugurttia
vanilja aromia
1/2 valkosuklaa rouhittuna
persikoita viipaleina
pähkinärouhetta
Sekoita rahka,jugurtti,vanilja ja valkosuklaa.Kaada se piiraspohjalle.Lado päälle viipaloituja persikoita ja ripota pinnalle pähkinärouhetta.Paista 200 asteisessa uunissa 25-35 minuuttia.Lisää vielä lämpimän piiraan pinnalle valkosuklaarouhetta.
Kommentit