Sain sähköpostiini kyselyn,että kiinostaisiko maistella Kokkikartanon tuotteita,no tokihan kiinnosti kovasti...smileyIso kassillinen herkkuja oli tuotu,kun saavuin töistä kotiin.Kassi sisälsi Jouluriisipuuroa,Karjalanpaistia,Lanttulaatikkoa,Jouluperunalaatikkoa,Maksalaatikkoa,
Porkkanalaatikkoa ja Bataattilaatikkoa...olin yllättynyt ja mielissäni yes Näitä maisteltiin Itsenäisyyspäivän ruokapöydässä.Oikeastaan piti järjestää makuraati,kun meille olisi tullut vieraita,mutta sepä muuttuikin matkan varrella niin,että vietimme vain oman perheen kesken Itsenäisyyspäivää.Aamupalalla maisteltiin Jouluriisipuuro ja kaikki tykkäsivät,pikkuisen koostumus oli erilainen,kuin jos olisi itse keitellyt. Aterialla, lapset tykkäsivät kovasti Jouluperunalaatikosta,eroa itsetehtyyn oli senverran,että omatekemä on makeampaa ,mutta tämä oli siis oikein hyvää!Lanttulaatikko oli hyvinkin perinteinen ja hyvä.Porkkanalaatikko maistui hyvin porkkanalle,eli ihan sille mistä oli tehtykin.Bataattilaatikko oli myös maukas,mausteinen.Ainut laatikko mistä ei sitten tykätty yhtään,oli Maksalaatikko no me emme ylipäätään syö koskaan maksalaatikkoa,ja tämä oli pettymys,ei ollut sellaista makeaa,kuten muistaisin Äidin tekemän maksalaatikon olleen.
Kaiken kaikkiaan,valmislaatikot olivat MIELLYTTÄVÄ kokemus(muuten  teen laatikot itse)ja voin hyvin suositella ostettavaksi,esim.jos haluaa päästä helpommalla Jouluruokien teossa,ostaa vaikka osan valmislaatikoita ja osan tekee itse tai jos on pieni perhe/yksinäinen henkilö,niin valmislaatikot on käteviä.
(Karjalanpaistia maistellaan tänä viikonloppuna)

''

Kokkikartanon joululaatikot ovat tuoreita ja laadukkaista raaka-aineista valmistettuja suomalaisia perinneruokia. Laatikoita on viisi: peruna- , porkkana-, lanttu-, bataatti- ja maksalaatikko. 

Kokkikartanossa aamuyö on joululaatikoiden valmistuksen aikaa. Ensin kokit keittävät ja muusaavat perunat, porkkanat ja lantut. Sitten joukkoon lisätään kerma ja voi. Laatikoiden annetaan kypsyä ajan kanssa. Tuoreet annokset löytyvät kaupan hyllystä seuraavan vuorokauden sisällä. Kokkikartanon joululaatikot säilyvät tuoreutensa ansiosta pidempään kuin pakastetut joululaatikot. Mikäli jotain jää joulupöydässä jäljelle, laatikot voi kotona vielä pakastaa.

Modernimpi vaihtoehto joulupöytään on bataattilaatikko. Kokkikartanon pehmeä riisipuuro on täysmaitoon ja kermaan keitetty. Joulun kunniaksi sitä myydään isommassa 700 gramman joulupakkauksessa. Joulumyyntiin tulee myös Kokkikartanon huolella haudutettu karjalanpaisti (750 g).

Kokkikartanon tuoreet joululaatikot ja karjalanpaisti ovat myynnissä mm. K-citymarketeissa ja K-supermarketeissa. Riisipuuroa saa myös suurimmista Prismoista ja S-marketeista.''
tässä Bataattilaatikko ja PorkkanalaatikkoMaksalaatikko,Jouluperunalaatikko ja LanttulaatikkoJouluriisipuuro