Tämäkin aika tuhtia tavaraa mutta ah,niin herkkua...palsternakkaviipaleet olivat uunissa paistettuina myös ihania
PEKONINEN MUREKE:
650-700 g jauhelihaa
3 leivänsiivua muruina
1/2dl vettä
1 muna
ketsuppia,paprikajauhetta,grillimaustetta,pippuria(suolaa)
1 siputtu sipuli
1 pkt pekonia(140-150 g)
valkosipulia
kourallinen kapriksia
SAMALLE UNIPANNULLE:lohkottuja punasipuleita ja viipaloituja palsternakan paloja(suolaa,yrttejä,hunajaa)
Sekoita jauheliha,leivänmurut ja kanamuna.Kuullota sipulisilppua ja pilkottua pekonia pannulla.Lisää joukkoon hienonnetut kaprikset.Lisää hieman jäähtyneenä jauhelihataikinaan.Mausta taikina.(Voit paistaa kokepulla/pihvi,tarkistaaksesi maun)Muotoile murekkeeksi.Paista 200 asteisessa uunissa 45-50 minuuttia.
Kommentit