Tämäkin aika tuhtia tavaraa mutta ah,niin herkkua...palsternakkaviipaleet olivat uunissa paistettuina myös ihania

PEKONINEN MUREKE:

650-700 g jauhelihaa

3 leivänsiivua muruina

1/2dl vettä

1 muna

ketsuppia,paprikajauhetta,grillimaustetta,pippuria(suolaa)

1 siputtu sipuli

1 pkt pekonia(140-150 g)

valkosipulia

kourallinen kapriksia

SAMALLE UNIPANNULLE:lohkottuja punasipuleita ja viipaloituja palsternakan  paloja(suolaa,yrttejä,hunajaa)

Sekoita jauheliha,leivänmurut ja kanamuna.Kuullota sipulisilppua ja pilkottua pekonia pannulla.Lisää joukkoon hienonnetut kaprikset.Lisää hieman jäähtyneenä jauhelihataikinaan.Mausta taikina.(Voit paistaa kokepulla/pihvi,tarkistaaksesi maun)Muotoile murekkeeksi.Paista 200 asteisessa uunissa 45-50 minuuttia.