Tämän keiton valmisti ukkokulta ja tästä on jo aikaa.Keittossa oli perunaa,porkkanaa,tilliä ja Koskenlaskija sulatejuustoa(voimakasta)
LOHI-JUUSTOKEITTO:
6 perunaa kuorittuna ja lohkottuna
vajaa pss baby-porkkanoita
vettä
loraus maitoa
pala kalaliemikuutiosta
pala fileoitua lohta,olisko ollut joku 1/2 kiloa
tilliä
1/2 pkt voimakasta koskenlaskijajuustoa
Laita perunat kiehumaan kattilaan.Lisää porkkanat.Mausta liemikuutiolla.Paloittele lohi ja lisää keiton joukkoon.Anna kiehua hiljalleen kunnes lohi kypsyy.Lisää loppupuolella juusto nokareina niin,että se sulaa keiton joukkoon.Lisää tilli ja mausteita tarpeen mukaan.
Mieheni halusi,että keitto on paksua ja sen huomaa kuvastakin
Kommentit