Mureketta tehtiin viikonlopulla...se on niin kätevä lykätä uuniin lisukkeineen,tälläkertaa battaattia ja paprikaa...ja mennä siksi aikaa ulkoilemaan.Lisänä vielä raikasta salaattia =P murekkeessa savujuustoa joukossa,tiedä sitten repeilikö hieman päältä siitä syystä vai mistä.
SAVUJUUSTOINEN MUREKE:
700 g jauhelihaa
hienonnettua sipulia
1 dl korppujauhoja
2 palaa leipää
1,5 dl maitoa
1 tl mustapippuria
2 tl paprikajauhetta
1 tl suolaa
1 tl basilikaa
savujuustoa silputtuna
Turvota korppujauhot ja leipämurut maidossa.Lisää joukkoon jauheliha,kuullotettu sipuli,mausteet ja juusto.Voit paistaa koepalan ja tarkistaa murekken maun.Lohko murekkeen mukaan juureksi/vihanneksia ja paista koko komeutta 175-200 asteisessa uunissa vajaan tunnin verran.
Kommentit