Voi että,oli olevinaan hyväää...porsaanlihaa,pariisinporkkanoita,suolakurkkua ja vähän kermaa,siis ruokakermaa
KERMAINEN PORSAANLIHA-PORKKANAPATA:
500 g porsaanpaistia naturel
suolaa,pippuria,paprikajauhetta,rosmariinia
silputtua sipulia
1/2 pss pariisinporkkanoita
pala lihaliemikuutiosta
vettä
1 prk ruokakermaa
1 1/2 maustekurkkua kuutioina
Ruskistele lihat voi/öljyseoksessa.Mausta palat.Lisää joukkoon sipulisilppu ja pariisinporkkanat,kääntele hetken aikaa.Kumoa kaikki uunivuokaan.Kaada pannulle tilkka vettä ja murenna joukkoon pala liemikuutiosta ja anna sen sulaa.Kaada neste vuokaan lihojen joukkoon.Anna hautua 175 asteisessa uunissa tunnin puolitoista.Kaada loppupuolella joukkoon ruokakerma ja lisää paloiteltu maustekurkku.Tarkista maku.
kuva ennen kermaa ja suolakurkkua,varmasti olisi niinkin ollut ok,mutta kun suunitelma oli mikä oli,niin toisessa kuvassa sitten lisäyksillä
Kommentit