huhtikuu%202015%20045.jpg

Tätä herkkuruokaa syötiin jo joku aika sitten.Porsaanlihaa on  mukava valmistaa,koska se onnistuu aina😊 lisäkkeenä kesäkurpitsa-tomaattitornit ja perunakuutiot.Perunoissa öljyä,mausteita ja korppujauhoja,leivitys ei oikein pysynyt perunoilla,mutta se toi kivaa rapsakkuutta niihin,nam 😛

PEKONI-NOISETIT:

1 porsaanfile

1 tl suolaa ja pippuria

ripaus paprikajauhetta

1 pkt pekonia

nokare voita/tilkka öljyä

Poista fileestä ylimääräiset  kalvot.Leikkaa  huoneenlämpöinen liha n.3 cm paloiksi.Mausta palat ja kääräise niiden ympärille pekonisiivu.Voit kiinnittää pekonin tarvittaessa hammastikulla.Paista noisetteihin kaunis pinta.Laita ne uunivuokaan ja kypsennä 200 asteisessa uunissa n.10 minuuttia.Valmista pannun paistoliemestä ja kermasta kastike.

huhtikuu%202015%20041.jpg

huhtikuu%202015%20044.jpg