Tätä herkkuruokaa syötiin jo joku aika sitten.Porsaanlihaa on mukava valmistaa,koska se onnistuu aina😊 lisäkkeenä kesäkurpitsa-tomaattitornit ja perunakuutiot.Perunoissa öljyä,mausteita ja korppujauhoja,leivitys ei oikein pysynyt perunoilla,mutta se toi kivaa rapsakkuutta niihin,nam 😛
PEKONI-NOISETIT:
1 porsaanfile
1 tl suolaa ja pippuria
ripaus paprikajauhetta
1 pkt pekonia
nokare voita/tilkka öljyä
Poista fileestä ylimääräiset kalvot.Leikkaa huoneenlämpöinen liha n.3 cm paloiksi.Mausta palat ja kääräise niiden ympärille pekonisiivu.Voit kiinnittää pekonin tarvittaessa hammastikulla.Paista noisetteihin kaunis pinta.Laita ne uunivuokaan ja kypsennä 200 asteisessa uunissa n.10 minuuttia.Valmista pannun paistoliemestä ja kermasta kastike.
Kommentit