Näissä oli myös sienen makua,koska heitin taikinan joukkoon sienikeittojauhetta pussillisen.

pari leipäpalaa paloiteltuna
1 pss kanttarellikeittojauhetta
1 dl maitoa
500 g jauhelihaa(rasvaa 10 %)
silputtua sipulia
1 muna

Anna leippalojen ja sienikeittoainesten turvota hetken aikaa maidossa.Lisää jauheliha,sipulisilppu ja muna hyvin sekoittaen.Muotoile massasta pihvit ja paista ne kypsäksi pannulla tai uunissa.Tarjoa lisänä sipulista kastiketta ja perunoita!

SIPULINEN KASTIKE:
2 rkl margariinia
2 keskikokoista sipulia silputtuna
2 rkl vehnäjauhoja
n.2 dl vettä
1/2 lihaliemikuutio
kurkumaa,mustapippuria,loraus ketsuppia

Sulata margariini pannulla.Lisää sipulit kuullottumaan,antaen niiden kunnolla pehmentyä ja hieman saada väriä.Lisää jauhot.Pyöräyttele muutama kerta,mutta älä ruskista.Lisää vettä,niin että kastike on kuitenkin paksuhkoa, anna kiehua hiljalleen kymmenisen minuuttia.Mausta ja tarkista maku!