Eipä oikeastaan nopeammaksi voi ruoantekeminen mennä...nyt kun on kaikenmaailman kiirettä suuntaan ja toiseen,opiskelua,työtä jne.on kiva turvautua pakastealtaan apureihin kauppareissulla käydessä...eli tähän keittoon käytin Isoja keittojuureksia,säästyy perunoiden ja muiden juuresten pilkkomiselta
PUNERTAVA JAUHELIHAKEITTO:
1 pss isoja keittojuureksia (750)
vettä
lihaliemijauhetta (pussin ohjeen mukaan,tai liemikuutioita)
paseerattua tomaattia oman maun mukaan
400 g jauhelihaa
ripaukset mausteita:pippuria,suolaa
Laita juurekset kiehumaan,lisää joukkoon liemijauhe ja anna kiehua hiljalleen.Paista sillävälin jauheliha ja mausta se.Lisää liha ja paseerattu tomaatti keiton joukkoon,anna kiehua vielä hetki.Tarkista maku.
Kommentit