Lokakuu%202015%20019.jpg

Viime sunnuntaina kokkailin karjalanpaistilihoista pataruokaa(tai uunissa tuon tein,onkohan se silloin pataruokaa laisinkaan) ;) pataan lisäsin hillosipuleita,punasipulia ja porkkanaa

SIPULINEN LIHAPATA:

600 g karjalanpaistilihoja

2 laakerinlehteä

ripaus suolaa

1 tl mustapippuria

2 tl paprikajauhetta

2 tl timajamia

2 porkkanaa

1 dl hillosipuleita

1 isohko punasipuli lohkoina

lihalientä(tehty 1 kuutiosta)

Laita huoneenlämpöiset lihat uunivuokaan ja mausta ne.Lisää joukkoon sipulit,porkkanat ja lihaliemi.Anna kypsentyä 250 asteisessa uunissa ensin n.30 min.Alenna uunin lämpö sitten 150 asteeseen ja anna padan kypsyä 2-3 tuntia.

Lokakuu%202015%20017.jpg