maanantai, 26. helmikuu 2007
Kerroskiisseli persikkasoseesta:
Pohjalla maitokiisseli ja päällä piltti persikkasoseesta tehty kiisseli.
MAITOKIISSELI:
5 dl maitoa
3 rkl perunajauhoja
makeutusainetta tai sokeria oman maun mukaan
1 tl vaniljasokeria
Mittaa maito,perunajauhot ja sokeri kattilaan.Kuumenna sekoitellen,kunnes kiisseli kiehahtaa.Lisää lopuksi vaniljasokeri.
PERSIKKAKIISSELI:
4 dl vettä
2 rkl perunajauhoja
2 prk persikkasosetta(piltti)
(makeutusainetta tai sokeria)
Mittaa vesi ja perunajauho kattilaan.Kuumenna sekoitellen ja anna kiisselin kiehahtaa.Jäähdytä hetki ja lisää persikkasose.
Annostele maljoihin ensin maitokiisseliä ja päälle hedelmäkiisseliä.Tarjoa väliplaksi tai jälkiruoaksi!
Kommentit