JOULU%20PUHELIMESTA%20094.jpg

Jälkiruokamme oli tänäkin vuonna parfee ja nimenomaan Lakkaparfee,se on niiiin herkkua.Kaikki meni

jo aattona😀  onhan tämä ihanaa myös esim.mansikkaisena  tai vadelman makuisena.

LAKKAPARFEE: 

2 kanamunaa

1/2 dl sokeria

4 dl kermaa

2 tl vaniljasokeria

1 prk lakkahilloa n.400g/430

100 g omarkaramelleja pilkottuna

Leikkaa karkit pieniksi paloiksi.Vatkaa munat ja sokeri  vaahdoksi.Vatkaa myös kerma ja mausta vaniljasokerilla.Yhdistä vaahdot keskenään.Lisää varovasti nostellen hillo ja karamellipalat vaahtoon.Huuhdo rangasvuoka kylmällä vedellä  ja kaada seos vuokaan.Peitä kelmulla.Jäädytä mielellään yön yli.