Teimme Uuden vuoden vieraille tarjottavaksi Juustokakun,yhteistyössä tyttären kanssa.Tähän kakkuun käytimme Joululta jääneitä suklaita,karkkeja,koristeita ja konvehteja sekä pohjaan keksejä.
SUKLAA-JUUSTOKAKKU:
75 g sulatettua voita
200 g Bastocne keksejä murustettuna
Sekoita keksimurska voisulaan.Painele irtopohjavuoan pohjalle.
TÄYTE:
170 g appelsiinisuklaata
100 g konvehteja
1 rasia appelsiinituorejuustoa
1 rasia vaniljatuorejuustoa
3 dl kermaa vaahdotettuna
4 liivatelehteä
Liota liivatteet runsaassa kylmässä vedessä.Hienonna suklaat.Sekoita juustot ja suklaarouhe keskenään.Lisää liotetut tilkkaan kuumaan appelsiinimehuun liuotetut , puristetut liivatteet ,ohuena nauhana juustoseokseen.Nostele vaahdotettu kermavaahto joukkoon huolellisesti sekoittaen.Nostele täyte keksipohjan päälle.Anna hyytyä yön yli.Koristele karkkikepeillä,minttusuklaalla tms.
Kommentit