20191231_180631.jpg

Teimme Uuden vuoden vieraille tarjottavaksi Juustokakun,yhteistyössä tyttären kanssa.Tähän kakkuun käytimme Joululta jääneitä suklaita,karkkeja,koristeita  ja konvehteja sekä pohjaan keksejä.

SUKLAA-JUUSTOKAKKU:

75 g sulatettua voita

200 g Bastocne keksejä murustettuna

Sekoita keksimurska voisulaan.Painele irtopohjavuoan pohjalle.

TÄYTE:

170 g appelsiinisuklaata

100 g konvehteja

1 rasia appelsiinituorejuustoa

1 rasia vaniljatuorejuustoa

3 dl kermaa vaahdotettuna

4 liivatelehteä 

Liota liivatteet runsaassa kylmässä vedessä.Hienonna suklaat.Sekoita juustot ja suklaarouhe keskenään.Lisää liotetut tilkkaan kuumaan appelsiinimehuun liuotetut , puristetut liivatteet ,ohuena nauhana juustoseokseen.Nostele vaahdotettu kermavaahto joukkoon huolellisesti sekoittaen.Nostele täyte keksipohjan päälle.Anna hyytyä yön yli.Koristele karkkikepeillä,minttusuklaalla tms.

 

20191231_180623.jpg