Pääsiäispäivän ateriamme...broileria pähkinäkuorrutuksella ja jugurtti-ananaschutneylla,lämminsavulohta sekä lisäkkeenä duchesseperunaa

PÄHKINÄBROILERIA:
Broilerin sisäfileitä
suolaa,currya,pippuria
korppujauhoja
pähkinämurskaa

JUGURTTI-ANANASCHUTNEY:
1 prk turkkilaista jugurttia
1 prk valutettua ananasmurskaa
hienonnettua kevätsipulia
chiliä(oman maun mukaan)
suolaa,pippuria
ripaus sokeria

DUCHESSE PERUNA:

5-6 perunaa keitetty pehmeäksi

3 keltuaista

suolaa,pippuria,muskottia

70 g voita sulatettuna

Purista keitetyt perunat siivilän läpi.Sekoita joukkoon keltuaiset,mausteet ja sulatettu voi.Pursota pellille ruusukkeet ja paista 180 asteisessa uunissa,kunnes ruskistuvat kauniisti päältä.