
Pääsiäispäivän ateriamme...broileria pähkinäkuorrutuksella ja jugurtti-ananaschutneylla,lämminsavulohta sekä lisäkkeenä duchesseperunaa
PÄHKINÄBROILERIA:
Broilerin sisäfileitä
suolaa,currya,pippuria
korppujauhoja
pähkinämurskaa
JUGURTTI-ANANASCHUTNEY:
1 prk turkkilaista jugurttia
1 prk valutettua ananasmurskaa
hienonnettua kevätsipulia
chiliä(oman maun mukaan)
suolaa,pippuria
ripaus sokeria
DUCHESSE PERUNA:
5-6 perunaa keitetty pehmeäksi
3 keltuaista
suolaa,pippuria,muskottia
70 g voita sulatettuna
Purista keitetyt perunat siivilän läpi.Sekoita joukkoon keltuaiset,mausteet ja sulatettu voi.Pursota pellille ruusukkeet ja paista 180 asteisessa uunissa,kunnes ruskistuvat kauniisti päältä.
Kommentit