Pääsiäispöytään keväinen perhonen :) Tarjosin Pitkänäperjantaina tätä Kanamuna-tonnikalamoussea alkupalaksi, tai niin no, me söimme hieman arkisesti ''kaikki samalla lautasella'' ;) tämä Oli kyllä hyvää :P
KANAMUNA-TONNIKALAMOUSSE:
1 prk tonnikalaa (öljyssä,josta valutin öljyn pois)
1 prk ruohosipulituorejuustoa
1 prk kermaviiliä
ripaus pippuria
1 tl sweet chilikastiketta
1 tl yrttisekoitusta
1/2 sitruunan mehu
4 liivatelehteä
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.Sekoita tonnikala,tuorejuusto ja kermaviili.Mausta hyvin,oman maun mukaan.Kummenna sitruunamehu kiehuvaksi.Purista liivatteista vesi pois ja lisää ne kuumaan sitruunamehuun.
Sekoita hieman jäähtyneenä,ohuena nauhana tonnikalaseokseen.Vuoraa vuoan pohja ja reunat,kanamunaviipaleilla ja lusikoi tonnikalatäyte niiden päälle.Anna hyytyä muutama tunti kylmässä tai yön yli.
(tässä voisi käyttää hyvin vaikka pitkänomaista leipävuokaa,joka on vuorattu tuorekelmulla)
Kommentit