Pitkänäperjantaina aterian lisäkkeenä tarjosin bataattia ja porkkanaa...juureksia pehmensin ensin keittämällä ja sitten paistoin ne voi-öljyseoksessa pannulla.Maustoin fariinisokerilla,ripauksella muskottia,pippuria ja suolaa.
lauantai, 3. huhtikuu 2010
Pitkänäperjantaina aterian lisäkkeenä tarjosin bataattia ja porkkanaa...juureksia pehmensin ensin keittämällä ja sitten paistoin ne voi-öljyseoksessa pannulla.Maustoin fariinisokerilla,ripauksella muskottia,pippuria ja suolaa.
Vilijaana:
kokkaa ja bloggaa...
Helppoja,nopeita,maukkaita kotiruoka ja leivontaohjeita.
Joskus myös höpinää kirpparilöydöistä,mökkeilystä ja muusta sydäntä lähellä olevista asioista :)
sähköposti:
[email protected]
Kommentit