![](http://mediaserver-2.vuodatus.net/g/1/12512/1345580470_img-ae285f3b896d0e8eb4f843825c3f9eec.jpg)
Joskus tuli ostettua purkkiparsaa ja ne käytettiin näin...liharuoan lisukkeena,pekoniin käärittynä
Porsaanleikkeitä
suolaa,pippuria
voi/öljy
parsaa
pekonia
Paista pihvit kypsiksi pannulla,voi/öljyseoksessa.Muutama minuutti per puoli.Kääri pekonit parsojen ympärille ja paista myös ne ,niin että saavat väriä ja rapeutta.
SINAPPINEN-PERUNAMUUSI:
6-7 perunaa
vettä,suolaa
voita
sinappia oman maun mukaan
tilkka soijaa
punaista maitoa
Keitä perunat kypsiksi suolatussa vedessä.Soseuta perunat survimella.Lisää voinokare ja maitoa,niin että saat sopivan paksuisen muusin.Mausta sinapilla ja soijalla(tai/ja suolalla).Tarkista maku.
![](http://mediaserver-2.vuodatus.net/g/1/12512/1345580472_img-d8367fd27b0e695a6205781237ca0918.jpg)
Kommentit