huhtikuu%202015%20012.jpg

Suklaakakkua ei voita mikään...luvattoman monta kertaa sitä ollaan tehty,erilaisia versioita,kun mieli tekee jotain hyvää.On niin helppo valmistaa,sen kun sekoitat ainekset ja lykkäät kakun uuniin :D tässä kakussa on kyllä kaakajauhetta käytetty,että tiedä sitten voipiko suklaakakuksi kutsua.Kaapissa oli 1/2 prk mangoa,joten hetken mielijohteesta laitoin myös sitä kakun joukkoon.Jos haluaisin reilusti mangon makua ,laittaisin sitä enemmänkin.Nyt tuo mango toi ihanaa mehevyyttä kakkuun,maistuikin mutta ei kovin paljon.(tiedä sitten olisiko maku voimistunut jos kakku olisi säilynyt kauemmin) ;) Tarjosin lisäksi mascarpone-kermavaahtoa kardemummalla maustettuna.

MANGOINEN SUKLAAKAKKUA

150 g voita

2,5 dl sokeria

2 kananmunaa

2,5 dl vehnäjauhoja

1 dl kaakaojauhetta(tummaa

2 tl vaniljasokeria

1 tl leivinjauhetta

1 tl kardemummaa

soseutettua mangoa

Sulata ja jäähdytä voi.Yhdistä kuivat aineet.Sekoita kanamunat,sulatettu voi ja mangosose,kuiviin aineisiin.Sekoittele hyvin,mutta  rauhallisesti,älä turhaan vatkaa taikinaa.Voitele vuoka ja korppujauhota se(tai käytä leivinapaperia tms.)itse lisäsin vuokaan myös pähkinärouhetta.Kaada taikina voideltuun vuokaan.Paista 175 asteisessa uunissa 40-45 minuuttia.

huhtikuu%202015%20008.jpg

huhtikuu%202015%20005.jpg