torstai, 27. syyskuu 2012
Omena-lihapata:
Omena sopii myös kivasti liharuokien joukkoon...tässä porsaanpaistia,omenaa,porkkanaa ja sipulia.
OMENA-LIHAPATA:
500 g porsaanpaistia
tilkka öljyä
1 tl suolaa,1 tl pippuria
teelusikan kärjellinen inkivääritahnaa
teelusikan kärjellinen valkosipulitahnaa
1 sipuli
2-3 omenaa koosta riippuen
vettä
nokare lihaliemikuutioista
1 prk ruokakermaa
Ruskistele lihapalat pannulla öljyssä.Mausta ne ripauksella suolaa ja pippuria.Lisää joukkoon inkivääri ja valkosipulitahna.Sekä silputtu sipuli.Kääntele hetki.Kaada ainekset uunipataan/vuokaan.Lisää joukkoon porkkanapalat ja lohkotutu omenat.Lisää vettä ja murustele joukkoon lihaliemikuution pala.Anna padan hautua 150 asteisessa uunissa 2 tuntia.Lisää halutessasi, loppupuolella joukkoon ruokakermaa.
Kommentit