Pitkästä aikaa tein synttäreille hyydykekakkua, vai juustokakkuako tämä oli.No niin tai näin,oli kyllä herkkua .Käytin tähän appelsiinituorejuustoa ja appelsiinijugurttia.
APPELSIINI-VALKOSUKLAA-HYYDYKEKAKKU :
200 g digestivekeksejä
75 g voita
Sulata voi ja sekoita siihen murskatut keksit.Painele keksimuruseos irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille.
TÄYTE:
2 rasiaa appelsiinituorejuustoa
1 prk appelsiinijugurttia
Vaniljasokeria
100 g valkosuklaata rouhittuna
1 prk kermaa
5 liivatelehteä
Tilkka appelsiinimehua
Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.Sekoita tuorejuustot,jugurtti,vanilja ja suklaarouhe.Vaahdota kerma.Purista liivatelehdet hyvin ja sulata ne kuumennettuun appelsiinimehuun.Kaada ohuena nauhana hyvin sekoittaen täytteeseen.Kaada täyte pohjan päälle,hyydytä kakkua muutama tunti tai yön yli viileässä.
Kommentit