Saimme tuossa taannoin Snelmannilta lahjakortin,jolla ostimme mm.Porsaan ulkofileen.Sen paistoimme kokonaisena uunissa ja nautimme sunnuntaina herkullisen päivällisen lisukkeineen.Oli erittäin maukasta ja mureaa lihaa.Me ainoastaan suolasimme lihan,laitoimme 150 asteiseen uuniin ja kun lihalämpömittari näytti n.70 astetta otimme lihan uunista,käärimme folioon vetäytymään.Paistoliemestä teimme kastikkeen,lisäämällä kermaa,mausteita(oman maun mukaan) ja suurustimme hieman jauhoilla.Lisukkeena uunissa paistetut korppujauhotetut,maustetut perunakuutiot(+oliiviöljy) ja keitetyt pavut.
''Porsaanliha tuotetaan Snellmanin Maatilan Parhaat -laatuohjelman vaatimusten mukaisesti suomalaisilla perhetiloilla. Snellmanin perhetiloilla eläimiä ruokitaan vain GM-vapaalla rehulla. Kunnon maatiaispossu, josta liha saadaan, on ainutlaatuisen suomalainen aina genetiikkaansa myöden ja olemme ottaneet vastuun jatkaa tätä kehitystyötä, joka pohjautuu yli 100-vuotiseen ammattitaitoon.''
Kommentit