Tosi huono kuva,mutta laitan kummiskin,koska tämä oli herkkuruokaa ;P miehen ehdotuksesta kokeiltiin fish&chips tyyppistä sapuskaa.Tehtiin ranskalaiset perunat uunissa ja paisteltiin leivitettyjä seipaloja pannulla.Lisänä sitruuna-tillidippi.Seuraavan kerran kokeillaan fileestä,kun tuo sei oli paloina,oli aika hankala leivittää ;)
FISH&CHIPS:
6-7 isoa perunaa
1 tl merisuolaa
2 tl perunamaustetta
öljyä
Kuori ja pilko perunat pitkiksi ransakalaisiksi.Lisää päälle öljyä ja mausteita ja kääntele perunoita,niin että mausteet leviävät joka paikkaan.Paista 200 asteisessa uunissa kypsiksi.
1 pkt seitä
kanamunaa
vehnäjauhoja
korppujauhoja
1 tl valkopippuria
1 tl suolaa
ripaus paprikajauhetta
Sulata sei ja erottele fileet(meillä oli paloja)mausta palat halutessasi ennen leivitystä tai lisää mausteet leivitteeseen.Kasta palat kanamunaan,vehnäjauhoihin,taas kanamunaan ja korppujauhoihin.Paista kypsiksi pannulla.
Kommentit