Sunnuntaiaamuisin, on joskus mukava nukkua oikein piiitkään ja tehdä sitten brunssityyppinen aamiainen...viimeksi tein suolaisia pannukakkuja...täytteenä fetajuustoa,paprikaa ja purjoa.Lisäksi söimme pekonia,paistettuja kanamunia ja tietysti kahvia,leipää, juustoa jne lisäksi voi syödä vaikka hedelmäsalaattia,jugurtteja,mysliä, rahkoja yms
FETA-PAPRIKAPANNARIT:
1 kanamuna
1 dl maitoa
1/2 prk rahkaa
1 dl jauhoja
1/2 tl leivinjauhetta
ripaus suolaa
1/2 tl yrttisekoitusta
pala silputtua paprikaa
n.1 dl murustettua fetajuustoa
nokare sulatettua voita
Sekoita kanamunan rakenne rikki.Lisää joukkoon kaikki muut ainekset ja sekoita tasaiseksi.Anna turvota n.15 minuuttia.Nostele taikina muffinssivuokiin ja paista 200 asteisessa uunissa n.20-25 minuuttia.
kanamunia ja pekonia,paprikalla ja purjosipulilla
vadelma-persikkarahka
Kommentit