11 vuotiaan tyttäremme, Lankalauantaina tekemä jälkiruoka...

Ginon ohjeen,Julia otti  myös kirjasta,100 ruokaa 20 minuutissa....kirjan mukaan, Italialaisten jälkiruokien aatelia  ja taivaallisen hyvää tämä olikin..Kiitokset Pikkukokille Ainut lisäys mikä tehtiin, oli limen mehu,eli puristettiin hedelmien päälle tuoreesta limestä puristettua mehua

VALMISTAMINEN:

Pilko lempihedelmiäsi ja/tai marjoja uunivuokaan,rouhi päälle valkoista suklaata(nim.omaan valkoista)purista päälle limenmehua(oma lisäys)lykkää vuoka uuniin kovaan lämpöön 225-250,ylätasolle ja anna olla siellä niin kauan että suklaa hieman sulaa,älä kuitenkaan ruskista.Tarjoa jäätelön kera.Me lisättiin annokseen vielä suklaapapuja.

hedelmiä tai marjoja oman maun mukaan ja päällä rouhittua valkosuklaata