Joskus sitä vaan menee tekeleet pieleen totaalisesti,niinkuin tässä tapauksessa no itseäni saan syyttää...tein ukkokullan synttäreille nopsaan kääretorttupohjasta kakun,noo pursotukset meni ihan pieleen taas kerran ja SITTEN...kun luulimme herkuttelevamme hyvällä kakulla,siis täyte oli kyllä hyvä,niin voi YÖKS,minun suuhuni tuli kumma karvas maku ensin luulin,että olenko jotain suolaa tms.kakkuun lykännyt vahingossa.Kyselin muiltakin,maistoivatko he mitään outoa?Tyttäreni Jenni sitten sanoi,että kyllä tässä joku kitkerä sivumaku on,mutta hän ei vaan viitsinyt heti mitään sanoa,olisi vaan kiltisti syönyt ukko sanoi ettei tässä mitään vikaa,hyvää on maisteltiin siinä sitten ja tajuttiin, että maku on keltaisissa pursotusraidoissa,Jenni taisi huomata,että mitäs jos väriaine on vanhaa ja niinhän se mokoma oli...ajatelkaa en ole tajunnut olleskaan,että ne(kin)vanhenee voi minua pönttöä,ei muuta kun kaapimaan kakusta keltaiset osuudet pois,onneksi sitä silti pysyi vähän syömään ja sitten kaapille heittämään pois vanhentuneita väriaineita,niitä oli muuten aikalailla  tyhmä minä!!Ja tämän postauksen teen siksi,että kyllä täälläkin epäonnistutaan aina silloin tällöin(tulee postattua aina vaan niitä onnistuneempia) ja ehkä muistutukseksi,jos sattuu olemaan muita,jotka eivät ole huomanneet katsoa väripurkkien kylkiä(ei varmaan kyllä ole)

ja siis tosiaan kakun täyte oli hyvä,mustikka-persikka-kermayhdistelmä