1004866.jpg

Porsaan etuselästä,kaalista,porkkanoista,sipulista,mausteista,pitkään haudutettua pataa!

400 g porsaan etuselkää isohkoina paloina
pala kaalia silputtuna
3 porkkana paloina
2 sipulia lohkoina
maustepippuria
suolaa
vettä
1 liemikuutio
yrttejä(meirami,timjami,rosmariini)
loraus siirappia

Ruskistele lihapalat kevyesti padassa,mausta kevyesti suolalla ja maustepippurilla.(tai käytä koknaisia pippureita)Lisää joukkoon kaali, porkkana ja sipulit.Kuullottele hetken aikaa käännellen.Lisää vettä niin että ainekset juusri peittyvät.Lisää joukkoon liemikuutio,yrttejä ja lorauta joukkoon siirappia.Anna padan hautua hiljalleen kiehuen reilun 2 tuntia.Tarkista maku.Tarjoa keitettyjen perunoiden kera.

1008199.jpg