Päätin tehdä uusintapostauksen "vanhoista"vuosien saatossa tehdyistä Pääsiäisherkuista...nämä ohjeet ovat tallessa gategoriassa Pääsiäinen,mutta osa kuvista on sieltä edelleen hukassa.On niin hidasta puuhaa lisäillä kadonneet kuvat paikalleen.
Toivon,että joku saisi näistä vinkkiä juhlapöytään.
Ensimmäisessä kuvassa Valkosuklaa-nougatmoussella(blå band) täytetyt suklaamunanpuolikkaat :P
Alkupaloiksi sopii erilaiset täytetyt kanamunanpuolikkaat,sekä esim.keitot tai vaikka parsa
Pääruoaksi Broileriruoat,Lammas tai muu liharuoka,tai esim murekkeet
Karitsanpaisti Pähkinäistä Broileria
Jauheliha-pekonipyyt Pääsiäsiskinkkua ;)
Porsaanfile
Jälkiruokia monenlaisia...
Pashaa eri muodoissa
Sitrus-Vaniljahyydyk Kahvi-Kaakaohyytelö
Mango-Vaniljapannacotta Kerrosjälkkärit
Leivonnaisia ei sovi unohtaa ;)
Rahkapullia Herkku murupiirakkaa
Persikka-Valkosuklaapiirakka Hedelmä-Pavlova
Kommentit