175246.jpg POHJA:
4 munaa
2 kuppia sokeria
2 kuppia vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
4 tl kuumaa vettä

Laita monitoimikoneen kulhoon huoneenlämpöiset kanamunat ja sokeri.Anna sekoittua aivan valkoiseksi vaahdoksi.Yhdistä leivinjauhe ja vehnäjauhot ja siivilöi sokeri-munaseokseen.Lopuksi kuuma vesi.Kaada taikina voideltuun korppujauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteisessa uunissa alatasolla n.1 tunti,voit kokeilla kakun kypsyyttä esim.hammastikulla.Jäähdytä n. 5 minuuttia ennen kumoamista kakkulautaselle!

TÄYTE:
2 dl kermaa
2 dl rahkaa
1-2 tlk mangososetta(esim.piltti)
1/2 dl sokeria
Vatkaa kerma vaahdoksi.Sekoita rahka,mangosose ja sokeri ja yhdistä kermavaahtoon.                                     
PÄÄLLE:
4-5 dl kermaa(karmelliväriä,itselläni väri loppui,joten siksi perhosen siivet ovat eri väriä)
sokeria maun mukaan
erilaisia karkkeja siipien koristeluun

Leikkaa kakkupohja ensin kolmeen osaan ja halkaise keskeltä.Käännä puolikkaat pyöreät reunat vastakkain,joten saat siipien muodon.Koristele kermapursotuksilla ja karkeilla,voit tehdä perhosen vartalon keksistä(itse käytin vohveli-keksiä)

Tämän kakun tein kuopuksemme 2-vuotis synttäreille helmikuussa!!Joku näppäräsorminen oli käynyt nameja jo napsimassa!!;O)