Pyhäinpäivän jälkeisenä aamuna,meillä oli lähes kaikki tyttäret kotona ja aamiaisella.Joten tein heille oikein kunnon voisiko jopa sanoa brunssi tyyppisen aamiaisen.Karpaloita saatiin syksyllä kivasti,joten siitä sitten tein kiisselin Riisipuuron kaveriksi :)
KARPALOKIISSELI:
4- 5 dl karpaloita
1 l vettä
2 dl sokeria
3/4 dl perunajauhoja
1 dl vettä
Murskaa karpalot suttunuijalla ja laita kattilaan kiehumaan veteen. Anna kiehua n. 20 minuuttia, jotta mehu irtoaa marjoista Siivilöi marjat pois ja laita neste takaisin kattilaan. Lisää sokeri ja vispaa joukkoon vesitilkkaan sekoitetut perunajauhot. Anna kiisselin pulpahdella muutama kerta.Koristele hieman jäähtynyt kiisseli Karpaloilla.
Kommentit