Foccaccia tyyppistä leipää...joukkoon laitoin pellavansiemenrouhetta,aurinkokuivattujen tomaattien öljyä ja päälle itse tomaatteja...ihanaa oli

PELLAVAINEN AURINKOTOMAATTIFOCCACCIA:

2,5 dl vettä

ripaus suolaa ja sokeria

1 pss kuivahiivaa

4,5- 5 dl vehnäjauhoja

1 dl pellavarouhetta

1/2 dl aurinkokuivattujen tomaattien öljyä(tai muuta öljyä)

Lämmitä vesi(hieman lämpöisempää kuin kädenlämpö n.42 astetta,kun käytetään kuivahiivaa)lisää suola ja sokeri,sekä noin desiin jauhoja sekoitettu kuivahiiva.Lisää öljy ja pellavarouhe.Sekoita joukkoon jauhoja niin,että saat kimmoisan pehmeän taikinan,joka irtoaa kulhon reunoilta.Kohota kaksinkertaiseksi.Painele taikina(tai kauli) pellille leivinpaperin päälle,kohota toistamiseen.Painele kohonneen leivän päälle aurinkokuivattua tomaattia ja voitele pinta öljyllä.paista 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia,kunnes leipä on kypsä ja saanut väriä.